Värisilmä Savonlinna

Värilinja Oy
Tulliportinkatu 1-5
57100 Savonlinna

010 3233 930
savonlinna@varisilma.fi

Aukioloajat:
ma-pe 8:00-17:00
la 9:00-14:00

Henkilöt

Nina Sula

Kauppias, Pro-ammattilais­palvelut

040 832 2141
nina.sula@varisilma.fi

Hannele Ylhäinen

Sisustusneuvoja, Sävylä-asiantuntija ja kalustesuunnittelija

010 323 3930
hannele.ylhainen@varisilma.fi

Esittely

Koti on paikka, jossa jokaisen on hyvä olla. Olen valmistunut vuonna 2011 sisustusalan artesaaniksi ja siitä lähtien toiminut Värilinjassa sisustusneuvojana. Vuosien varrelle on mahtunut niin remontti- kuin uudiskohteitakin. Lähtökohtana on ollut luoda koti, jossa jokainen perheenjäsen voi tuntea olonsa kotoisaksi. Minulle työssäni on tärkeää asiakaslähtöisyys. Suunnittelijana haluan helpottaa päätöksiänne ja luoda kodin juuri teidän tarpeisiin sopivaksi.

Kerro millaisen tunnelman haluat kotiisi, sisään tai ulos! Autan sinua valitsemaan sopivat maalit ja sävyt satojen vaihtoehtojen joukosta. Kerron, mitä erilaiset värit saavat tilassa aikaan ja mitkä sävyt sointuvat yhteen. Autan sinua luomaan juuri niin harmonisen kokonaisuuden kuin itse haluat.

Sisustetaan kotiisi tai muuhun kohteeseesi tunnelma, joka sinusta tuntuu hyvältä. Laita viestiä tai poikkea myymäläämme, niin katsotaan yhdessä suunnittelutapaamiselle sopiva ajankohta.

Satu Ikonen

Maalitohtori, sisustusmyyjä

010 323 3930
satu.ikonen@varisilma.fi

Jenni Koponen

Sisustusneuvoja, Sävylä-asiantuntija

010 323 3930
jenni.koponen@varisilma.fi

Esittely

Kodin viihtyvyyden tärkeys on viimeisten vuosien aikana noussut monien ajatuksissa entistäkin korkeammalle.

Autan luomaan tarpeidenne mukaisia ratkaisuja kotiinne eri elämänvaiheiden varrella. Kun jokaisen asukkaan erilaiset tarpeet on huomioitu, on helppo elää sujuvaa ja mutkatonta arkea.

Mielestäni kodissa tärkeintä on tunne. Kun kotona on hyvä olla, arjen painolasti kevenee jo heti ulko-ovella. Innostun asiakkaiden persoonista ja siitä, kun tehdään asioita juuri omaan tyyliin. Kun yhdistellään niitä omia suosikkijuttuja ja samalla säilytetään kokonaisuuden yhdistävä punainen lanka, syntyy juuri asukkaidensa näköinen, kutsuva koti. Rohkaisenkin asiakkaitani sisustamaan kotiaan ennakkoluulottomasti omien mieltymystensä mukaan, eikä ainoastaan viimeisiä sisustustrendejä noudattaen.

Omaa silmää miellyttävät värit, materiaali ja pinnat yhdistettyinä rakkaisiin, muistoja tuoviin henkilökohtaisiin esineisiin luovat kodikkaan ympäristön elää oman näköistä elämää.