Kylpyhuonepäivät Värisilmässä

Päivi Auvinen

sisustussuunnittelija, yrittäjä

Värisilmä-myymälä on ammattilaisten kohtaamispaikka

Sisustussuunnittelija ja yrittäjä Päivi Auvinen tekee sisustussuunnittelua laidasta laitaan, niin asuntoihin kuin julkisiin tiloihin.
– Suunnittelen kaikenlaista mökeistä kartanoihin ja yritysten toimitiloihin, Päivi kertoo.

Päivin asiakkaat ovat pääosin Savonlinnasta ja lähikunnista, noin 100 kilometrin säteellä Savonlinnasta. Tarvittaessa suunnittelu onnistuu myös kauempana oleviin kohteisiin, kuten hiljattain toteutettu lääkäriaseman suunnittelu Tampereella.

Värisilmä Savonlinna on Päivi Auviselle yksi tärkeä tukikohta suunnittelutyössä.
– Tänne on helppo tulla ja tunnen oloni kotoisaksi. Täällä on kivat ihmiset, joiden kanssa tehdä töitä ja minulle on täällä aina paikka.

Värisilmän tuotevalikoimaan Päivi kertoo olevansa tyytyväinen, sillä valikoima on runsas ja keskittyy sisustusmateriaaleihin, mikä on Päivin työssä tärkeää.
– Tykkään valikoimasta, esimerkiksi tapettivalikoima on kaupungin paras.

Ylipäätään materiaaleissa ja työvälineissä Värisilmä-myymälän valikoima on laaja ja kaikki on helposti saatavilla. Päivi pitää kätevänä asiakkaan kannalta, että myymälä sijaitsee keskustassa eikä tarvitse lähteä jonnekin syrjempään sisustusta suunnittelemaan. Sisustussuunnittelijalle Värisilmä-myymälä on myös ammattilaisten kohtaamispaikka, mikä näkyy esimerkiksi ammattilaisille suunnitelluilla rakentajapäivillä.

Värisilmä-ketjun asiantuntijat tuntevat tuotteensa

Värisilmä-myymälöiden vahvuus on siinä, että henkilöstö tuntee tuotteet, joita myydään ja osaavat auttaa myös tuotteiden käytössä ja välineiden valinnassa. Lisäksi Värisilmä-ketjulta löytyvät asiantuntijat, joilta saa teknistä tietoa ja apua vaativissakin asioissa.

Päivi Auvisen mukaan nämä ovat asioita, jotka ovat niin asiakkaan kuin yhteistyökumppanin kannalta ensiarvoisen tärkeitä. Jos jossakin projektissa herää kysymyksiä, voi luottaa siihen, että ketjusta löytyvät ihmiset, jotka pystyvät auttamaan.

Myös tuotteiden laatuun sisustussuunnittelija Päivi Auvinen on hyvin tyytyväinen.
– Hyvin monet ammattilaiset käyttävät nimenomaan Värisilmän tuotteita, joten on selvää, että laadun on oltava kunnossa, hän kertoo.

Sisustuksessa käytetään rohkeasti värejä

Kysyttäessä tämän päivän sisustustrendeistä, Päivi toteaa tyylin olevan hyvin sallivaa ja sisältävän paljon luonnon värejä. Niin yksityiskodeissa kuin julkisissa tiloissa näkyy rohkeus käyttää paljon värejä. Keramiikka on sisustuksessa kova sana, samoin puu useassa eri sävyssä.

Tyylin lisäksi vastuullisuusnäkökulma on noussut suureen arvoon.
– Ekologisuus, kierrätettävyys ja tuotteiden kestävyys. Siinä on yksi vahvoista trendeistä. Kestävä ajattelu ohjaa laatuvalintoihin, Päivi Auvinen kertoo.

Laatat tarjoushintaan -20%