Kylpyhuonepäivät

Tuhansia laattoja, tapetteja, lattioita ja maaleja edullisin hinnoin!

16.-21.1.2023 vietetään Savonlinnan Värisilmä-myymälässä sisustajien ja remontoijien Netto-ostopäiviä. Valikoimastamme löydät kampanjan aikana laajan kattauksen laattoja, lattioita, tapetteja ja maaleja huippuedullisesti tarjoushintaan. Nyt olisikin loistava aika aloittaa uusi vuosi uusilla sisustusprojekteilla!

Tervetuloa tutustumaan valikoimiin ja katsomaan kaikki kampanjahinnat myymälästämme!

Jokaiseen kotiin ja jokaiselle budjetille

Perfect-laminaatit

alk. 13,50 €/m2

(norm. 17,90)

Mallistossa on monta vaaleaa ja tyylikästä lankkukuosia. Viistereunat laudan kaikilla sivuilla lisäävät näyttävyyttä, ja korostavat yksittäisiä lautoja. Käyttöluokka 23/32 kestää kovaakin kulutusta.

Boråstapeter-tapetit

Kaikki mallistot -30 %

Boråstapeter on Pohjoismaiden johtava tapettimerkki, joka nauttii laajaa suosiota myös Värisilmän laatu- ja trenditietoisten asiakkaiden keskuudessa. Kuosit toimivat niin modernissa kaupunkikodissa kuin kesämökin sisustuksessa.

Look-laatat

Koko mallisto -30 %

Look -malliston laatoissa on erittäin kiiltävä ja eläväinen pinta, jossa värit ja pintakuviot vaihtelevat, mikä tekee tilasta ainutlaatuisen. Malliston laajasta värivalikoimasta löytyy neutraalien sävyjen, kuten valkoinen, beige ja musta, lisäksi myös voimakkaita ja kirkkaita sävyjä.

Kaikki tarjoukset löydät myymälästämme – tervetuloa tekemään huikeita sisustuslöytöjä 16.-21.1.2023!

Haluan, että Värisilmän asiantuntija ottaa yhteyttä

Haluatko apua suunnitteluun? Jätä yhteydenottopyyntö!