Syksy on sisustajan ja remontoijan aikaa!

Syksy saapuu ja on hyvä aika kääntää katseet kodin sisäpintoihin. Kaipaisiko kotisi pinnat kohennusta tai esimerkiksi työhuoneesi uutta tapettia tai maalia?

Ennen maalausurakan tai tapetointityön aloitusta kannattaa hoitaa pohjatyöt perusteellisti. Valikoimamme tuotteilla ja asiantuntijoidemme vinkeillä teet tasoitukset ja korjaukset helposti ja vaivattomasti. Tapetointiin löydät valikoimastamme parhaat kiinnitysaineet.

Valkoimamme tuotteet sopivat myös remontoinnin ammattilaisten käyttöön. Ammattilainen löytääkin myymälästämme tarvitsemansa työkalut ja tarvikkeet yhden katon alta – tervetuloa ostoksille!

 

Nappaa vinkit laadukkaisiin pintaremontoinnin tuotteisiin

Kiinnitysaineet

LASIKUITUTAPETTILIIMA DANALIM EXTRA 214 5 KG

Erittäin vahva vesiohenteinen liima lasikuitutapetin asennukseen ja tapetin asennukseen kuivissa ja lämpimissä tiloissa.

13,90 /kpl

SEINÄLIIMA DANALIM QUATTRO 213 15 KG NW

Moderni seinäliima paperi- kangas-, vinyyli- ja kevyempien tapettien sekä kevyiden lasikuitutapettien kiinnittämiseen. Soveltuu ruiskutettavaksi.

36,90 €/kpl

Tasoitteet

SEINÄTASOITE DANALIM FILLER EXTRA 619 250 ML VALKOINEN

Valmiiksi sekoitettu kuituvahvisteinen tasoite syviin reikiin (ruuveista, nauloista, propuista jne.). Soveltuu puulle, laastille, betonille, kipsille jne. Voidaan levittää enintään 20 mm kerrallaan. Kutistuu erittäin vähän ja antaa vahvan tartunnan. Helppo hioa ja kestää nauloja ja ruuveja. Ulkokäytössä pinta on suojattava. Valkoinen.

4,90 €/kpl

KEVYTTASOITE DANALIM 628 150 ML

Kevyttasoite reikien ja halkeamien täyttämiseen betonissa, rappauksessa ja levypinnoilla kuivissa sisätiloissa.

3,90 /kpl

KEVYTTASOITE DANALIM 628 950 ML

Kevyttasoite reikien ja halkeamien täyttämiseen betonissa, rappauksessa ja levypinnoilla kuivissa sisätiloissa.

14,90 €/kpl

SEINÄTASOITE DANALIM LH 622 3 L

Valmiiksi sekoitettu kevyttasoite kipsilevyjen saumoihin ja seinien ja kattojen täysrappaukseen, rappaukseen, betoniin, kipsilevyihin jne. kuivissa tiloissa.

10,90 /kpl

SEINÄTASOITE DANALIM LF 621 5 L

Hienojakoinen valmistasoite, jolla hyvä täyttöaste. Käytetään sisätiloissa kipsilevyjen saumanauhan kiinnitykseen ja betonin, rappauksen ja kipsilevyjen ylitasoitukseen seinissä ja katoissa. Tuote on helppo levittää ja hioa. Kuivunut tasoite voidaan maalata. Tasoite voidaan levittää lastalla aina 3 mm:n paksuuteen asti. Syviin reikiin suosittelemme Karkea kevyttasoite 624:ää.

13,90 €/kpl

Asennusliimat

ASENNUSLIIMA DANALIM TURBO-TACK 291 290 ML VALKOINEN

Uuden sukupolven asennusliima, jolla on erittäin voimakas tartuntapinta jo ennen kuin se on kovettunut. Käytetään useimpiin rakennus- ja teollisuusalan asennustehtäviin, joissa tarvitaan vahvaa ja sitkeää liimasaumaa. Voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa.

10,90 /kpl

ASENNUSLIIMA DANALIM COMBI FLEX 524 290 ML

Erittäin elastinen MS-polymeerinen saumaliima, jota käytetään rakentamisessa ja teollisuudessa saumoihin, joissa halutaan kovempi liimaus/liitos. Voidaan käyttää kosteilla pinnoilla. Joustavuus ± 20%. Levitetään pohjustamattomana useimmille pinnoille. Voidaan päällemaalata. Värillinen tuote on elintarvikehyväksytty seuraavien standardien mukaisesti. EY N:o 1935/2004 materiaaleista ja tarvikkeista. Väreinä musta, harmaa tai valkoinen.

11,90 €/kpl

Värisilmän asiantuntijapalvelut avuksi

Asiantuntijoiltamme saat parhaat vinkit sisäpintojen käsittelyyn ja parhaiden tuotteiden valintaan. Voit jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella tai tulla myymäläämme – autamme mielellämme!

Haluan, että Värisilmän asiantuntija ottaa yhteyttä

Haluatko apua suunnitteluun? Jätä yhteydenottopyyntö!