Kylpyhuonepäivät

Luo vihdoin unelmiesi kylpyhuone!

Savonlinnan Värisilmä-myymälässä vietetään Kylpyhuonepäiviä 10.-19.11.2022. Kylpyhuonepäiviltä saat maksuttoman suunnittelun, joustavan rahoituksen ja edulliset laatat. On siis täydellinen aika aloittaa unelmien kylpyhuoneen rakentaminen!

Kylpyhuonepäivien ajan kaikki keraamiset laatat -20 % – tule tutustumaan valikoimaan myymäläämme!

Eterna-laattamallisto

alk. 54,40 €/m2

(norm. 65,50)

Eterna-mallisto tarjoaa välimerellisiä pintoja ja värejä. Valittavina on herkän aistikas Blanco, merenrantahiekkaa mukaileva Arena, sekä marmorimaiset Mix Multicolor ja Mix Beige, jotka hehkuvat hiekan eri sävyissä beigestä harmaaseen. Mallisto sopii sisä- ja ulkotiloihin, häivyttäen rakennusten luomat rajat, muodostaen yhtenäisiä tiloja, oli sitten terassilla tai sisätiloissa.

Lithos-mallisto

alk. 71,60 €/m2

(norm. 89,50)

Lithos on täydellinen sekoitus laatua, taidetta ja muotoilua. Kuusikulmainen Lithos-mallisto on saanut inspiraationsa klassisten veistosten kauneudesta ja marmorin puhtaudesta. Pehmeän mattapintaista Lithos-sarjaa on saatavana neljässä eri värissä, joissa 50 erilaista pintakuviota muodostaa ajattoman ja eleganssin tunnelman.

Atlantis-mallisto

55,20 €/m2

(norm. 69,00-93,00)

Atlantis-laattamallisto on kuin inspiraationsa lähde mereen vajonnut paratiisimainen valtakunta – tyylikäs ja eteerisen kaunis.
Neutraalit beigen ja hiekan sävyt elävät pinnoilla ja luovat kokonaisuudesta luonnollisen, mutta kuitenkin omaleimaisen. Atlantis sopii laajan kokovariaationsa puolesta monenlaisiin tiloihin ja eri käyttötarkoituksiin.

Look-mallisto

74,52 €/m2

(norm. 93,15)

Look -malliston laatoissa on erittäin kiiltävä ja eläväinen pinta, jossa värit ja pintakuviot vaihtelevat, mikä tekee tilasta ainutlaatuisen. Malliston laajasta värivalikoimasta löytyy neutraalien sävyjen, kuten valkoinen, beige ja musta, lisäksi myös voimakkaita ja kirkkaita sävyjä, kuten Ocra, Avio, Blu ja Oliva.

Gleeze-mallisto

alk. 87,40 €/m2

(norm. 109,25)

Gleeze soveltuu asuin- ja liiketilojen seinäpinnoille sekä asuintilojen lattiapinnoille, joissa liikutaan avojaloin. Kosteiden tilojen lattiapinnalla kiiltävälasitteinen laatta saattaa olla liukas. Kolmiulotteiset Egg- ja Eye-laatat soveltuvat seinäpinnoille. Eläväpintaisia ja superkiiltäviä Gleeze-laattoja on saatavana viidessä eri värissä Bianco, Beige, Turchese, Giada ja Grigio.

Tervetuloa tutustumaan kaikkiin laattamallistoihin myymäläämme – ja muistathan että meiltä saat myös maksuttoman sisustussuunnittelun kylpyhuoneeseesi! Voit varata ajan suunnitteluun sivun alaosan lomakkeelta.

Kylpyhuonepäivien kampanjahinnat ovat voimassa 10.-19.11.2022!

Haluan, että Värisilmän asiantuntija ottaa yhteyttä

Haluatko apua suunnitteluun? Jätä yhteydenottopyyntö!