Tule kurkkaamaan Savon­linnan Väri­silmän omat Netto-osto­päivien tarjoukset

Savon­linnan Väri­silmässä on omia, myymälä­kohtaisia tarjouksia, jotka ovat voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää 23.-25.9.2021. Kiirehdi ja poimi parhaat päältä! Maksuton suunnittelu­palvelumme on käytettävissäsi ja autamme valinnoissa mielellämme.

Perjantaina 24.9. klo 11-17 myymälässämme on paikalla kaluste­suunnittelija Sanna Lehtonen, rautainen ammattilainen jolta saat näkemystä ja suunnittelu­apua keittiösi uudistamiseen! Tämä tilaisuus kannattaa hyödyntää.

Varaa aika Sannalle ennakkoon puhelimitse 010 3233 930 tai sähkö­postilla savonlinna@varisilma.fi

Kampanja! Keittiön ostajalle induktioliesi kaupan päälle!

AKufel

Myös äänimaailma vaikuttaa eri tilojen käyttömukavuuteen ja tunnelmaan. Äänenvaimennusmateriaalia lisäämällä ja sitä hyvin sijoittelemalla voidaan parantaa tilan akustiikkaa. Savonlinnan myymälässä Netto-ostopäivillä tarjouksessa erä Akuflex -seinäpäällysteitä, jotka ovat erinomainen valinta mm. veneisiin, asuntovaunuihin sekä toimistoon. Värit sininen ja harmaa.

Sisustus on enemmän kuin pintaa

Tärkeää kodissa on värien, pintojen ja valon luoma tunnelma, mutta myös kodin eri pintojen toimivuus arjessasi. Netto-ostopäivien tarjouspaljoudesta löydät kätevät ja luontevat pintaratkaisut moniin erilaisiin elämäntilanteisiin ja koteihin. Seinäpintoja uudistat esimerkiksi suosituilla Boråstapeter -malliston tapeteilla, josta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Vinyylilankusta on moneksi

Koira- ja lapsiperheeseen sopiva ja kestävä vinyylilankku on paitsi helppo asentaa, myös kaunis. Pure Click 55 -malliston vinyylilankuilla loihdit kotisi tyyliin sopivaa, ajatonta ja kestävää käytännöllisyyttä.  Kaikki malliston 17 erilaista vinyylilankkua löydät Netto-ostopäiviltä satumaisen alhaiseen hintaan.

 

Värisilmän Netto-ostopäivillä on valtavasti tarjouksia erilaisista seinä- ja lattialaatoista, joilla sisustat ja luot tunnelmia moniin eri kodin tiloihin eteiskäytävästä olohuoneeseen ja keittiöstä kylpyhuoneen yksityiskohtiin. 

 

Satoja pintoja, alhaisia hintoja

Autamme mielellämme löytämään kotiisi sopivimmat ideat ja pintaratkaisut.  Hyödynnä maksutonta suunnittelupalveluamme tai tule käymään myymälässä. Toimi pian, sillä Netto-ostopäivien tarjoukset ovat voimassa vain 23.-26.9. 2021!

Apua suunnitteluun

Saat meiltä asian­tuntevaa apua suunnitteluun.