Lattiaviikot

Millainen lattia teille sopisi?

Värisilmän Lattiaviikot tarjoavat oivallisen tilaisuuden toteuttaa kaipaamasi uudistus kotisi lattiapintoihin! Hyödynnä Lattiaviikkojen huippuedulliset hinnat ja tule myymälään tekemään löytöjä. Tässä blogitekstissä mainitut ja muut loistavat Lattiaviikkojen tarjoukset ovat voimassa lokakuun 2021 loppuun saakka.

Mutta mistä sitten tietää, millainen lattia juuri teidän kotiin sopisi? Lattiamateriaalia valitessa tärkeimpiä pohdinnan aiheita on se, millaista väkeä lattioilla astelee ja kuinka ahkeraan tahtiin. Lattiamateriaalit jaetaan käyttöluokkiin sen mukaan, kuinka hyvin ne kestävät kulutusta.  Vähäisellä käytöllä oleviin lattiapintoihin (esimerkiksi makuuhuoneisiin) riittää hyvin matalampikin käyttöluokka.

Esimerkiksi lapsi- tai koiraperheessä, jossa sattuu ja tapahtuu, kodin pinnat ovat luonnollisesti alttiimpia erilaisille kolhuille ja naarmuille, joten niissä kannattaa satsata elämää kestäviin lattioihin – kuten esimerkiksi mukavaan ja käytännölliseen vinyylilankkuun tai ripauksen ylellisyyttä tuovaan kovetettuun puulattiaan.

Perfect-laminaatti

Apua suunnitteluun

Sisustus­neuvojamme ovat ammattilaisia, jotka auttavat
sinua muuttamaan ideasi ja haaveesi todeksi.

Uusi, vallankumouksellinen lattiamateriaali – kovetetut puulattiat ovat nyt täällä!

Bjelin on tuonut markkinoille Värisilmän valikoimiin vasta rantautuneen uutuustuotteen, joka yhdistää suomalaisten suosiman puulattian ennenäkemättömän hyvään iskunkestävyyteen ja tyylikkyyteen. Bjelin Woodura -kovetetuissa puulattioissa on aidon puun tuntu, mutta ne ovat monta kertaa kovempia verrattuna muihin puulattioihin. Materiaalin salaisuus piilee lattiapinnan patentoidussa teknologiassa, jossa puuviilu kovetetaan alapinnaltaan.

Värisilmän valikoimapäällikkö Kyösti Raidén kertoo, että iskunkestävyytensä lisäksi kovetetulla puulattialla on muitakin huomionarvoisia ominaisuuksia.
– Puu on materiaalina ilmankosteuden ja lämpötilanvaihteluiden mukaan elävää. Innovatiivisen kovetetun puulattian etuna on elämättömyys – tutuista, pitkään käytössä olleista puulattiamateriaaleista poiketen Woodura ei tarvitse liikuntasaumaa suurissakaan tiloissa, Raidén tietää.

Kovetettu puulattia sopii kodin kaikkiin kuiviin tiloihin, myös keittiöön tai tuulikaappiin, sillä se ei säikähdä elämää, vaan kestää pienet roiskeet ja on iskunkestävyydeltään huippuluokkaa. Tämän ansiosta sitä voidaan käyttää myös esimerkiksi pienissä toimistoissa, putiikeissa tai muissa normaalikäytössä olevissa julkisissa tiloissa.

 

 

Wooduran valtteja ovat ympäristöystävällisyys ja uusiutuvat raaka-aineet

Woodura -kovetettujen puulattioiden valmistuksessa hyödynnetään uusiutuvia raaka-aineita optimaalisella tavalla ja hukkaan menevän materiaalin määrä on onnistuttu jättämään lähes olemattomiin. Luonnon monimuotoisuus tarjoaa loputtomat mahdollisuudet tehdä kauniita lattioita.
– Ympäristönäkökulmat ovat nykyään yhä tärkeämpiä, ja kovetetun puulattian valmistusprosessissa hukkapuuta syntyy moninkertaisesti vähemmän monen muun puisen lattiamateriaalin valmistukseen verrattuna.

Ympäristöä ajatellaan myös käytettävien puulajien valinnassa, sillä uhanalaisia lajeja ei käytetä. Useimmat kovetetut puulattiat valmistetaan tammesta tai saarnista, joista Raidénin mukaan suositumpaa on tammi. Tammen puuaines on erinomaisen kestävää ja se voidaan käsittelemällä saada toivotun sävyiseksi.
– Tammen etuna on myös se, että se kestää ajan hammasta ja patinoituu aina kauniisti, hän vinkkaa.

Woodura -tuoteperheestä löytyy lukemattomia erilaisia malleja, joita Suomen varastolta on heti saatavilla 10 erilaista ja koko valmistajan valtava valikoima on  Värisilmä-myymälöihin vaivattomasti tilattavissa.

–  Lattiaviikkojen kunniaksi Värisilmässä on tutustumistarjouksena pieni hintaetu myös tästä uutuustuotteesta.

Kannattaa siis toimia lokakuun aikana!

Anna lattian koskettaa

Autamme mielellämme löytämään kotiisi sopivimmat ideat ja lattiaratkaisut.  Lattiaviikkojen tarjoukset ovat voimassa lokakuun 2021 loppuun saakka – laitetaan myymälässä sisustusideat lentämään!

Tutustumisen arvoinen asia lattiaremonttia miettiessä on Värisilmä-rahoitus, jonka avulla voit nopeuttaa isojen ja pienten sisustushaaveidesi toteuttamista: