Kylpyhuonepäivät Värisilmässä

Uusi elämänkestävä kylpyhuonemallisto

Baroom on Värisilmän oma uusi kylpyhuone- ja kodinhoitohuonebrändi, jonka kalusteet valmistetaan pitkän kokemuksen ja korkeiden laatuvaatimusten saattelemina Saksassa. Mallisto lanseerattiin syksyllä Habitare-messuilla.

Baroom kestää paitsi käyttöä myös muuttuvia elämäntilanteita, erilaisia makumieltymyksiä ja budjetteja. Baroom-kalusteiden hinta-laatusuhde onkin erinomainen, joten laadukas kylpyhuone ja kodinhoitohuone ovat kaikkien ulottuvilla. Baroom-kylpyhuoneet on tehty kestämään elämää!

Erilaisia yhdistelmiä lähes loputtomasti

Baroomissa ei ole vain yhtä edullista perusmallia- ja väriä vaan lähes kaikki runkovärit, tasot, ovet ja vetimet saa samaan edulliseen hintaan.

Baroomin laajaan valikoimaan kuuluu yli 70 ovivaihtoehtoa useissa eri väreissä kuten rauhoittava sininen, räväkkä punainen ja harmoninen metsänvihreä. Myös runkovärejä on saatavilla jopa 14 eri sävyä.

Eri värejä, ovimalleja, vetimiä ja tasoja yhdistelemällä voit luoda juuri sinulle sopivan, uniikin kylpyhuoneen. Mahdollisia yhdistelmiä on lähes loputtomasti.

Varaa aika kylpyhuoneen maksuttomaan suunnitteluun näppärästi yhteydeenottolomakkeemme kautta:

Baroom-kodinhoitohuone – toimivan arjen kulmakivi

Baroom-kodinhoitohuone on arjen kohtaamispaikka. Pyykkäys, säilytys tai vaikka perheen pienimpien vaipanvaihto sujuu tarkoitukseen hyvin suunnitellussa ja toimivassa tilassa mutkattomasti.

Laatat tarjoushintaan -20%

Kylpyhuone on arjen joka käänteessä mukana

Elämänkestävä, juhlankestävä, perheenkestävä… Baroom-mallistossa on erityisesti mietitty toimivuutta arjessa. Mallistosta löytyy esimerkiksi siivousta helpottavia ratkaisuja, kuten piilokiinnitettäviä leijuvia kalusteita, jalustamaisia kalustejalkoja, laatikonlevyisiä vedinuria ja helppohoitoisia sormenjälkiä hylkiviä pinnoitteita. Myös erilaiset älykkäät säilytysratkaisut helpottavat arkea.

Elämänkestävä laatu syntyy tarkasti valituista materiaaleista ja erinomaisesta työnlaadusta – aina pienimpiin yksityiskohtiin asti.

Tervetuloa tutustumaan Baroom-mallistoon Savonlinnan Värisilmään. Autamme mielellämme kylpyhuoneen suunnittelussa ja parhaiden tuotteiden valinnassa!

Tunnetila-sisustuspalvelusta apua kylpyhuoneen suunnitteluun

Kylpyhuoneen uudistus edessä? Muista hyödyntää maksuton Tunnetila-suunnittelupalvelumme. Kokonaisuudet suunnitellaan yhdessä Baroom-myyjän kanssa 3D-ohjelmalla, joka kertoo aina kunkin yhdistelmän tarkan hinnan.

Varaa aika suunnittelijalle tai suuntaa myymälään, niin toteutetaan yhdessä teillekin unelmien kylpyhuone!

 

Haluan, että Värisilmän asiantuntija ottaa yhteyttä

Haluatko apua suunnitteluun? Jätä yhteydenottopyyntö!