Etätyötä kotona, mahtavaa! Onko parempaa tapaa aloittaa työpäivä kuin nousta aamulla, pukea verkkarit jalkaan ja keittää kahvit. Voi astella kahvikuppi kädessä vain 15 metriä oman kodin etätyöpisteelle ilman auton ikkunoiden raaputtamista, ilman ulkovaatteiden pukemista ja ilman puuduttavaa työmatkaa.

Etätyöpiste kotiin

Etätyöpisteen sisustus

Kaikista parasta etätyössä on kuitenkin se, että ikiomasta etätyöhuoneesta saa tehdä juuri sellaisen kuin itse haluaa. Saa valita sellaiset materiaalit ja kuosit, mitkä miellyttävät omaa silmää. Voi luoda oman visuaalisen maailman, jossa on mukava tehdä töitä.

Etätyötä kotona – Tässä viisi ideaa, millaisen työympäristön voit itsellesi luoda vain tapettien avulla:

1. Metsästä ja luonnosta saa tutkitusti lisää energiaa. Luo rauhoittava metsä ympärillesi tapetoimalla seiniisi raikas koivikko tai mystinen mäntymetsä.
2. Eläimet tuovat iloa ikään katsomatta. Voit tapetoida seinäsi villieläinten kuvilla, ja saat tehdä työtäsi taatusti hyvässä seurassa häiriöttä.
3. Kauniit maisemat perinteisesti inspiroivat. Täytä ympäristösi henkeäsalpaavalla vuoristo-tapetilla ja nauti näköalasta joka päivä.
4. Kukapa ei rakastaisi kukkia? Hillitty pastellinsävyinen ruusukuvioinen miljöö ympärillä tuo hyvää mieltä koko työpäivän ajaksi.
5. Joskus vähemmän on enemmän. Yksinkertainen geometrinen kuvio lempivärissä voi auttaa keskittymään työntekoon.

Nämä ja paljon paljon muuta täydellisen työpisteen rakentamiseen löydät Värisilmän valikoimasta. Tule tutustumaan valikoimaan myymälässämme!

Apua suunnitteluun

Saat meiltä asian­tuntevaa apua suunnitteluun.